smeltet og afkølet smør 50 g. smeltet og afkølet smør
25
g.
kartoffelmel 25 g. kartoffelmel
75
g.
hvedemel 75 g. hvedemel
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
Fyld: Fyld:
200
g.
blødt nougat 200 g. blødt nougat
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
Drys: Drys:
flormelis flormelis
Opskrift:
Pisk æg og sukker let og luftigt og rør smørret i med let hånd. Sigt mel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, så det det hele er blandet godt. Vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud på et stykke bagepapir på størrelse af en bageplade. Bage rouladebunden på næstnederste rille ved 200 grader i 6-8 minutter.
Smelt nougaten i en lille gryde ved ganske svag varme sammen med fløden. Tag det af blusset, så snart konsistensen er cremet. Bred nougatcremen over den kolde rouladebund og rul den tæt sammen. Sigt med et tyndt lag flormelis over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 32278 gange, og udskrevet 901 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider