Nougatroulade

Nougatroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
3 æg
125 g.sukker
50 g.smeltet og afkølet smør
25 g.kartoffelmel
75 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
200 g.blødt nougat
1 dl.piskefløde
 
 Drys:
 flormelis
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker let og luftigt og rør smørret i med let hånd. Sigt mel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, så det det hele er blandet godt. Vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud på et stykke bagepapir på størrelse af en bageplade. Bage rouladebunden på næstnederste rille ved 200 grader i 6-8 minutter. Smelt nougaten i en lille gryde ved ganske svag varme sammen med fløden. Tag det af blusset, så snart konsistensen er cremet. Bred nougatcremen over den kolde rouladebund og rul den tæt sammen. Sigt med et tyndt lag flormelis over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 33306 gange,
og udskrevet 907 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu