Berlinerrullen

Berlinerrullen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
225 g.hvedemel
60 g.smør
60 g.sukker
1 tsk.bagepulver
2 spsk.fløde
1 æg
 
 Fyld:
4 æbler skåret i tynde flager
2 spsk.rasp
2 spsk.sukker
2 spsk.rosiner blødgjort i vin
1 tsk.kanel
1 citron reven skal heraf
1 spsk.halvsmeltet smør
 
 Pynt:
 Kanel
 sukker
 snittede mandler
 
Opskrift:
Smør, sukker og og æg røres godt sammen. Fløden kommes i, og mel og bagepulver tilsættes lidt af gangen. Dejen æltes godt og kommes på pergamentpapir eller bagepapir, der er drysset med mel. Dejen rulles ud til en stor tynd flade og penseles med smør, hvorefter fyldet fordeles jævnt over dejen. Det hele rulles sammen som en roulade, der pensles med fløde og drysses med kanel, sukker og snittede mandler. Bages på ovnens midterste rille ved 225 grader i ca 30 min. Ovnen skal være forvarmet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18166 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu