Krydrede kongerejer med kokoscreme

Krydrede kongerejer med kokoscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Kongerejer

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.rå kongerejer (kinarejer)
2 dl.kokoscreme
1 tsk.fintrevet lime eller citronskal
1 spsk.lime eller citronsaft
2 tsk.lys sojasauce
0.5 tsk.rejepasta
1 spsk.jordnøddeolie
1 lille løg skåret i 8 stykker
 hakket forårsløg til garniture
 
Opskrift:
Pil rejerne og fjern tarmen, lad det yderste af haleskallen blive siddende. Bland kokoscreme med citronskal, citronsaft, soyasauce og rejepasta i en skål.

Varm olien op i en stegepande, kom løg i og lynsteg ved mellemvarme, indtil de er bløde. Tilsæt rejer og lynsteg i yderlig 2 minutter. Tilsæt den cremede kokosnøddeblanding og rør i 2 – 3 minutter, til saucen er helt gennemvarm. Pynt med forårsløg og server retten med ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 16091 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu