Thailandske kalkunspyd med mango og lime

Thailandske kalkunspyd med mango og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.fersk kalkunbryst
2 mangofrugter
2 lime
1 tsk.grøn thai karry (Santa Maria)
0.5 dl.limesaft
1 spsk.mørk farin
0.25 dl.fiskesauce
0.5 dl.olie
 
 Asiatisk passionssalat af:
3 passionsfrugter
2 røde chilier
1 spsk.fiskesauce
0.25 dl.appelsin eller ananas juice
1 bakkegrøn salat
1 bdt.frisk koriander
1 bdt.basilikum eller mynte
 
 Tilbehør:
 Risnudler
 
Opskrift:
Skær kalkunbrystet i tern. Skræl mangofrugterne og skær kødet fri fra stenen. Skær mangokødet i tern og limefrugterne i både. Fordel kalkun, mango og lime på 8 spyd.

Rør karry, limesaft, farin, fiskesauce og olie sammen. Hæld marinaden over spydene og lad dem trække mindst 30 minutter. Vend jævnligt.

Grill eller steg spydene ca. 2 minutter på hver side ved god varme – i alt ca. 8 minutter.

Rør passionsfrugtkødet sammen med chili i meget tynde strimler, fiskesaucen og juice. Bland salat, koriander og mynte. Hæld dressingen over salaten og server straks til spydene – sammen med risnudler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14058 gange,
og udskrevet 419 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe  -  2008-07-09 15:25:17
Tilbered spyddene, læg dem i en plastpose med marinaden natten over. Det smager herligt.

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Passionsfrugt i salat knaser lige rigeligt