Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ezekielsbrød

Ezekielsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6.25 dl.hele hvetekorn
3.75 dl.speltmel
1.25 dl.hel bygg
1.25 dl.hel hirse
0.6 dl.tørkede grønne linser
2 sstørkede Great Northeren Beans
2 sstørkede kidney bønner
2 sstørkede pinto bønner
 
10 dl.vand 45°C
2.5 dl.honning
1.25 dl.olivenolje
2 pk.tørrgjær
2 sssalt
 


Opskrift:

Ha vann, olje, honning og gjær i en bolle. Rør sammen og la stå 5 minutter. Bland korn og bønner sammen og mal det på en mølle/kvern. Bland dette sammen med gjærblandingen og salt. Rør godt i 10 minutter. Elt ut deigen til 2 avlange brød som legges i smurte brødformer. Settes så til heving i ca 1 time til det er nådd toppen av formene. Bakes ved 175 grader i ca 45-50 minutter eller til brødene er gyldne brune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12075 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Edna  -  2011-12-12 13:14:50
Findes opdskriften for dansk??