Hindbærdessert med yoghurt

Hindbærdessert med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.frosne hindbær
2 spsk.sukker
0.5 vanillestang
3.5 dl.yoghurt naturel
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Bærrene optøes, nogle af de pæneste tages fra til pynt, og resten moses med en gaffel. Sukker og vanillekorn iblandes. (Vanillen flækkes og kornene skrabes ud med en lille kniv) Rør yoghurten i hindbærrene og smag til. Pisk fløden stiv og vend den i hindbærblandingen. Anrettes i en skål, eller i portionsglas, hvorefter den sættes på køl i ca. 1 time. Garner med hele bær lige enden serveringen. Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 1 time i køleskabet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 33349 gange,
og udskrevet 1270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Emma  -  2012-01-20 15:00:01
Denne opsvkrift er skide god, men der skal mere natural yoghurt. :-)

Anne i Bjerringbro  -  0000-00-00 00:00:00
Hurtig, nem, let og lækker - også med friske bær. Det er OK at bruge vanillesukker. Måske kan man forsøge sig med 10% yoghurt og undgå piskefløden.