Trekornsboller

Trekornsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.trekornsblanding
3 dl.vand
50 g.smør
6 dl.mælk eller vand
50 g.gær
200 g.kvark naturel el. hytteost
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
1200 g.hvedemel
 
Opskrift:
Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på. Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.

Deles straks i mindre stykker der hver trilles til en bolle og lægges på smurte plader. Trykkes let med hånden og hæver lunt under bagestykket i ca. 25-30 minutter. Pensles med sammen pisket æg og birkes – mørke eller lyse – drysses over.

Bager ved rask varme, 235 grader C, på nederste rille i ca. 8-10 minutter. Bollerne er meget fine at dybfryse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23433 gange,
og udskrevet 597 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-10-09 23:18:15
Super lækker opskrift :o)lavede 44 boller hvor hver i sær vejede 61 gram, vil helt sikker lave dem en anden gang.. Tak for en rigtig god side :o)