Tarpenade
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt : |
|
|
Det hele hakkes med en kniv eller blendes godt, konsistensen justeres med olien til sidst.
Serveres med godt brød. Tips: Skal helst laves 1-2 dage før det skal spises. Det er vigtigt, at der ligger et tyndt lag olie over massen når denne stilles i køleskab – hvis ikke, har den en tendens til at mugne ret hurtigt. Det gælder også, hvis der skulle blive noget tilbage. Det kan holde sig i lang tid, blot man husker det med olien. |
|
Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne