Tarpenade

Tarpenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 kopsorte oliven (må gerne være de små billige!)
0.5 kopgrønne oliven
 salt
5 fedpresset hvidløg
1 tsk.Tørret oregano
 olivenolie
 
Opskrift:
Det hele hakkes med en kniv eller blendes godt, konsistensen justeres med olien til sidst.

Serveres med godt brød.

Tips:

Skal helst laves 1-2 dage før det skal spises.

Det er vigtigt, at der ligger et tyndt lag olie over massen når denne stilles i køleskab – hvis ikke, har den en tendens til at mugne ret hurtigt. Det gælder også, hvis der skulle blive noget tilbage. Det kan holde sig i lang tid, blot man husker det med olien.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17264 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu