Dyrefrikadeller

Dyrefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dyrefrikadeller, billede 4 Dyrefrikadeller, billede 1 Dyrefrikadeller, billede 2 Dyrefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hjortekød
150 g.kalvekød
25 g.røget spæk
2 ansjoser
75 g.løg
 
75 g.rasp
1 æg
 enebær, stødt
 Muskatnød, friskrevet
0.5 dl.piskefløde
2 dl.danskvand
 salt
 peber
 
 Stegning:
35 g.smør
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Kød, spæk, ansjoser og løg hakkes og blandes sammen. De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskab 1 - 2 timer.

Farsen formes til store frikadeller og steges i smør og olie 5-6 minutter på hver side.

Dyrefrikadellerne kan serveres med kogte kartofler eller Pommes rissoles og kogte grønsager evt. bønner samt en klat ribsgele.





karakterer:
Opskriften er vist 24653 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu