Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltede vindruer

Råsyltede vindruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 gram Vindruer. blå
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Citronsyre
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Druerne skylles og befries for stilken. En lille del af dem knuses med en solid kop og røres med citronsyre. Resten af druerne drysses i lagvis med sukkeret. Atamon tilsættes. Krukken dækkes til og stilles koldt. Der røres deri med mellemrum til saften er klar. Syltningen hældes i atamonslyllede glas, der bindes til 2 dage efter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 40479 gange,
og udskrevet 1170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15345 (3653 kcal)
KJ pr. 15345 (3653 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. 1750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 876 KJ (208 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 51.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

metteherdal  -  2010-10-12 12:37:37
Hvordan bliver konsistensen til slut? Det må blive en grød af skræller og kerner, hvinende sød! Mette

Jane  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad kan man bruge det til

Thomas og Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Den er go!

lisser -  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig go' smager godt som dessert med flødeskum