Kommentarer
Carina - 2020-11-11 18:24:25 ALT ALT for meget vand. Jeg ville aldrig følge denne opskrift en anden gang. Heldigvis har jeg lavet tærte nok gange til at jeg kunne se den var gal allerede da jeg læste de 4 dl mælk, og puttede derfor mindre i. Halvdelen er nok.
- 2018-01-13 20:26:30 Meget vandet. Vi gav den en time før den var færdig. Ikke en sikker vinder her!
Malene - 2017-11-19 17:19:07 Fandens!!! Så først kommentarerne omkring at FORE springformen ALT ALT for sent!!! Øv!!! 😪😪😪
Rasmus - 2017-11-06 18:46:12 Kan I ikke opdatere opskrifterne så man ikke behøver at læse kommentarerne for at finde ud af at den skal have meget mere tid og blir totalt sjasket?
Christina - 2017-09-27 19:27:10 Rigtig lækker tærte. Vi gav den bare noget ekstra tid, så var den lige i skabet. Kunne godt leve med at det var en del væde.
Mette - 2017-04-21 19:02:31 Få dog for guds skyld slettet denne elendige opskrift - tærten bliver jo ALDRIF færdig, der er ALT for meget væde i den!!!
- 2015-07-27 20:17:18 Ni har jeg lavet denne tærte og det gør jeg ikke igen. Temp. er for lav og tærten var ikke færdig efter mere end dobbelt så lang tid i ovnen. Bruger man en springform, skal man huske at fore den inden, da æggemassen ellers løber ud. Øv øv øv
Dorte11 - 2014-08-14 14:04:59 Der står, at tærten skal bage i ca. 20 minutter til den får farve. Det er altså ikke nok. Ved 175 grader uden varmtluft skal den bage 1 time, for eller er æggemassen ikke stivnet.
Husk at vride vandet ud af den optøede spinat :-)
Tærten blev rigtig lækker.
|