Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med linsepure

Lammegryde med linsepure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.lammesmåkød
1 spsk.olie
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
400 g.majroer
 persille
 
 Linsepuré
150 g.røde linser
3 skiverbacon
3-4 dl.vand
1 kvist timian
1 laurbærblad
 


Tilbehør:
Groft brød.
Opskrift:

Linserne skylles i en sigte og drypper af. Baconen klippes i strimler og svitses 4-5 min. i en gryde. Linserne tilsættes og svitses med.

Vand, timian og laurbærblad tilsættes og linserne småkoger under låg i ca. 15 min. til de er kogt ud.

Linserne røres igennem med en ske, så de pureres, tilsæt evt. lidt mere vand og smag til med salt og peber.

Kødet skæres i tern, brunes i en gryde i olien og drysses med salt og peber. Majroerne skrabes eller skrælles, halveres og skæres i skiver.

Majroerne kommes i gryden. Kød og majroer småsteger uden tilsætning af væske i 30-40 min til kødet er mørt.

Drysses med hakket persille og serveres med den varme linsepuré.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6857 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu