I modsætning til Irish Coffee er kaffen her varm og evt. sødet.
Bland først espresso, likør efter eget valg samt Southern Comfort og smag til med sukker.
Fordel ligeligt i 4 kopper. Pisk let i fløden mens du varmer den op til den er varm og luftig.
Ønsker du at søde fløden kan du bruge sukker eller kondenseret mælk. Hæld nu fløden i kopperne og pynt med revet chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8832 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider