Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokusis med lime

Kokusis med lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2,5 dl.kokosmælk
2,5 dl.piskefløde
150 g.Rørsukker
1 dl.friskreven kokos
4 æggeblommer
2 æggehvider
 Saft fra én og skal fra 2 limefrugter
5 cl.malibu
1/3 vanillestang, flækket
1 knsp.fint Hvid peber (6-8 omgange på en god peberkværn)
 


Opskrift:

Pisk æggeblommerne med salt, peber og halvdelen af sukkeret. Bring kokosmælken i kog med limeskal, reven kokos og 1/3 flækket vanillestang. Hæld den over æggeblommerne under omrøring. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm op til æggeblommerne legere - uden at blandingen kommer i kog. Skrab vanillekornene ud i cremen. Hæld cremen i en skål og køl den af.

Hæld æggehviderne og et par dråber limesaft i en skål og pisk til massen antager form som bløde toppe. Hæld resten af rørsukkeret og resten af limesaften i lidt efter lidt, men du stadig pisker til massen er så fast at den ikke glider i skålen, når du langsomt hælder bunden i vejret på den.

Pisk fløden til let skum. Rør Malibu i den kolde kokosflødecreme, rør halvdelen af flødeskummet i og vend så forsigtigt resten i. Vend de stiftpiskede æggehvider i, hæld blandingen i en form og frys den i 3 – 4 timer, eller til den er fast.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 10205 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla Jakobsen  -  2008-10-19 14:27:14
Jeg kunne ikke få mine æggehvider stive første gang, da jeg havde puttet limesaften i fra starten. Men det gik fint, da jeg puttede det i undervejs i stedet.


  -  0000-00-00 00:00:00
Tager lidt tid at lave,men den er meget lækker