Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lun røget forel med flødepeberrod og ribs

Lun røget forel med flødepeberrod og ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 røgede foreller
 
 Flødepeberrod:
2 dl.piskefløde
 sukker efter smag
 eddike
 citron efter smag
 reven peberrod
 
 Rysteribs:
200 g.ribs
100 g.sukker
 
 små salater
 radiser til pynt
 
Opskrift:
Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.

Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og salt. Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag.

Flæk forellerne på langs. Fjern benene og skindet. Læg dem på staniol og lun dem i ovnen ved 200 grader. Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter.

Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring. Pynt med lidt rysteribs. Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden.

Tips:

Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16045 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu