Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun røget forel med flødepeberrod og ribs

Lun røget forel med flødepeberrod og ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 røgede foreller
 
 Flødepeberrod:
2 dl.piskefløde
 sukker efter smag
 eddike
 citron efter smag
 reven peberrod
 
 Rysteribs:
200 g.ribs
100 g.sukker
 
 små salater
 radiser til pynt
 


Opskrift:

Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.

Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og salt. Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag.

Flæk forellerne på langs. Fjern benene og skindet. Læg dem på staniol og lun dem i ovnen ved 200 grader. Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter.

Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring. Pynt med lidt rysteribs. Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden.

Tips:

Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15352 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu