Varme marinerede gulerødder med estragon og sennep

Varme marinerede gulerødder med estragon og sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.gulerødder
2 citroner (saften)
16 stilke estragon
2 spsk.honning
1 dl.olivenolie
2 dl.vand
4 spsk.dijonsennep
4 spsk.sukker
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles og skæres i 1 centimeter tykke skiver. De øvrige ingredienser kommes i en gryde og koges op. Gulerødderne kommes i, når det koger og de simre færdig i en lille times tid. Før servering fjernes de udkogte estragonstilke og gulerødderne kan evt. pyntes med frisk estragon.

Tips:

Serveres til kalkun, fjerkræ eller lam.





karakterer:
Opskriften er vist 11979 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu