Fjerkræfond

Fjerkræfond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
5-6 kyllingeskrog inkl. vingespidser, halse og indmad
2 gulerødder
2 pastinakker eller persillerødder
2 løg
2-3 fedhvidløg
 persille og andre krydderurter som f.eks timian
2-3 laurbærblade
 nogle peberkorn
 vand
 
Opskrift:
Kom alle skrogene i en bradepande og kom en anelse vand eller noget bagepapir i bunden. Brun dem så i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter.

Kom de brunede skrog og væden i en stor gryde sammen med alle de rensede urter og dæk med koldt vand. Kog op og skum af og lad det hele småkoge for svagt blus i ca. 3 kvarter til 1 time. Si fonden.

Fonden koges ind til det halve, hvis den skal anvendes til saucer. Fonden kan umiddelbart anvendes som suppe, evt. serveret med grøntsager og kyllingestykker i.





karakterer:
Opskriften er vist 17211 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
må gerne koge længere end en time gerne 1-2 timer