Rødbedesalat til grillkød

Rødbedesalat til grillkød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-5 friske rødbeder
 
 Dressing :
1 dl.eddike
0.5 dl.olie
1 fedpresset hvidløg
0.5 dl.citronsaft
0.5 dl.hakket persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rødbederne vaskes og koges 30-45 min i letsaltet vand. For at undgå at rødbederne forbløder må stilken ikke skæres for tæt på roden - og spidsen skal heller ikke skæres af før kogning. Efter kogning skylles de i koldt vand og skindet gnides af. Mens rødbederne køles af røres dressingen sammen. Rødbeder skæres i tern, overhældes med dressing og trækker et par timer inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18679 gange,
og udskrevet 543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mogens Lauridsen  -  2008-02-15 15:30:45
Dejlig salat. Blv brugt til traditionel stegt lammekølle med hvidløg og rosmarin. Passede perfekt, men prøv lige at give salaten et lille pift med reven permasan-ost, når du har taget den på tallerkenen. Go- smag...

!!  -  0000-00-00 00:00:00
Dejligt tilbehør