Tomatsuppe med forårsløg og æggestrimler

Tomatsuppe med forårsløg og æggestrimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 æg
0.25 tsk.salt
1 spsk.olie
250 g.tomater
1 forårsløg
1 tsk.Fintrevet ingefær
5 dl.grønsagsbouillon
2 spsk.sojasauce
1 spsk.majsstivelse
2 spsk.vand
 evt.peber
 
Opskrift:
Ægget piskes med salt. Olien opvarmes på en teflonpande. Æggemassen fordeles i et tyndt lag på panden og steges til den er næsten stivnet, men uden at tage farve. Den vendes og steges færdig. Æggemassen rulles til en roulade - og stilles til afkøling.

Tomaterne gives et hurtigt opkog i kogende vand. Skindet fjernes og tomaterne skæres i tynde både. Forårsløget skæres i tynde skiver (3 mm).

Olien opvarmes i en gryde. Forårsløg og ingefær svitses i ca. 10 sekunder uden at tage farve. Bouillon, sojasauce og tomater tilsættes. Suppen gives et hurtigt opkog.

Smag evt. til med peber. Æggerouladen skæres i tynde skiver (3 mm). Strimlerne fordeles i en serveringsskål og suppen hældes over. Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9968 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu