Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam navarin

Lam navarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
20 g.margarine
2 dl.vand
2 spsk.tomatpure
0.5 tsk.rosmarin
2 fedpresset hvidløg
3-4 tomater (400 g.)
4 løg (200 g.)
500 g.nye kartofler
300 g.små nye gulerødder
3-4 majroer (200 g.)
 


Opskrift:

Lammekødet skæres i terninger, der vendes i salt og peberblandet mel. Kødet brunes i en gryde i margarinen. Vand, tomatpure, rosmarin og hvidløg tilsættes.

Tomaterne skoldes, flås, skæres i kvarte og tilsættes. Småkoger under låg i 25 min.

Grøntsagerne skrabes. Gulerødderne halveres på langs, majroerne skæres i store tern.

Grøntsagerne kommes i gryden og retten koger yderligere ca. 20 min., til kød og grøntsager er møre.

Tips:

Naverin er en sommerret der helst skal laves med nye grøntsager. Glaskål kan erstatte majroer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8939 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu