Risfyldte tomater

Risfyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 (store) tomater
2 dl.jasminris
5 dl.vand
1 tsk.Salt
2 løg
2 peberfrugter
 lidtolie
5-6 friske blade af f.eks. sar basilikum eller lignende
 friskkværnet peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Jasminris koges med vand og salt efter anvisning på emballagen. Der skæres et låg af tomaterne og de udhules. Tomatkødet bruges i fyldet.

Fyld:
Løg og peberfrugt renses, skæres i tern og svitses i lidt olie. Krydderurter og persille hakkes og tilsættes sammen med peber. De kogte ris og tomatkødet tilsættes og koger op.

Fyldet hældes i de udhulede tomater og de steger i ovn i ca. 15-20 min. ved 200 grader.

Serveres som selvstændig ret med revet ost og flutes. Eller som tilbehør til fisk eller kød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 9220 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charles  -  2014-08-10 16:31:16
Tilføjede bacon som blev ristet lidt, før løg og peber kom på panden - ikke dårligt... :-D