Kold, ovndampet laks med rucolasauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se laks efter for småben, og fjern dem med pincet eller laksetang. Læg laksen i et ovnfast fad. Kog lagen sammen og hæld den kogende over laksen. Sæt laksen utildækket i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn ca. 15 min., til den lige er gennemkogt. Lad laksen køle i lagen og sæt den koldt natten over.
Kom rucola og estragon i foodprocessor og hak det fint. Tilsæt mayonnaise og creme fraiche, og smag til med citronskal, salt og peber. Tag laksen op af lagen med hulske, og læg den forsigtigt på et fad. Server saucen til. |
|
Opskriften er vist 47486 gange,
og udskrevet 1371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-07-03 21:42:36 Vi brugt som I kan se en fiskegryde io stedet for et ovnfast fad, men begge dele kan bruges. Hvis du ligger fisken med skindet opad, så kan det nemt trækkes af mens den ligger på fadet. Birte - 2008-09-21 20:02:39 Udmærket forret. www.lenes3d.dk - 2006-12-20 17:34:45 en rigtig lækker opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne