Chokolade-nøddebrud

Chokolade-nøddebrud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.hasselnøddekerner
200 g.blød nougat
2 spsk.honning
200 g.smeltet chokolade
 
Opskrift:
Rist nøddekernerne på en varm, tør pande indtil skallerne begynder at løsne sig. Lad kernerne afkøle og gnid dem til skallerne falder af. Smelt nougat og honning ved meget svag varme og vend nødderne i . Smelt chokoladen ved meget svag varme og smør ca halvdelen i en lille form - ca. 25 x 15 cm - beklædt med bagepapir. Bred nøddenougaten over og lad den stivne helt, før den resterende chokolade pensles over. Sæt formen køligt før nøddebruden vendes ud og brydes eller skæres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 20478 gange,
og udskrevet 254 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Amanda  -  2007-12-21 15:07:56
Det er en rigtig god opskrift....

Mette & Signe  -  0000-00-00 00:00:00
Vi gik en søndag og var lækresultne.... Vi så denne opskrift, men havde ikke nogen hasselnødder. Istedet prøvede vi med peanuts ( vi skyllede saltet af dem ). Mmhhhh.... de er bare kanone !!!! Kan kun anbefales