Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stikkelsbærmarmelade med rabarber

Stikkelsbærmarmelade med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stikkelsbærmarmelade med rabarber, billede 4 Stikkelsbærmarmelade med rabarber, billede 1 Stikkelsbærmarmelade med rabarber, billede 2 Stikkelsbærmarmelade med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Grønne stikkelsbær, friske
350 gram Rabarber renset vægt
1000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Nip og skyl de lidt umodne stikkelsbær. Skær rabarber til og skær dem i mindre stykker.

Læg stikkelsbær, rabarber og sukker blandet op i en gryde med tætsluttende låg. Lad gryden langsomt varme op, til stikkelsbærrene begynder at afgive væde. Man kan evt. tilsætte lidt vand i begyndelsen, for at sukkeret ikke skal brænde på.

Når stikkelsbærrene er blevet svagt lyserøde, slukkes for varmen.

Hældes på skoldede glas og stilles køligt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 36421 gange,
og udskrevet 1078 gange.


Energi:
KJ total 19138 (4556 kcal)
KJ pr. Portion 19138 (4556 kcal)
Vægt ialt 2450 gram
Vægt pr. Portion 2450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 781 KJ (185 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 45.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2015-07-30 23:22:57
Mums! En rigtig god opskrift - men jeg gav den nu både lidt vanilje og et brev geleringspulver til marmelade, før jeg hældte den på glas.


Anders  -  2015-01-09 08:21:45
Hvis man ikke er så meget til bær, kan man så blænde opskriften og få en lidt cremet marmelade?


Tina  -  2009-06-24 10:24:52
Bliver super med en ½ stang vanille i ;o)


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg fik godt 2 liter af denne portion