Marcelkage med cointreau iscreme og syltet brombær

Marcelkage med cointreau iscreme og syltet brombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 1 stk Marcel kage:
280 g.mørk chokolade
280 g.smør
 smeltes over vandbad
9 æggeblommer
280 g.sukker legeres
11 æggehvider pisket
 
 1 potion Cointreau -iscreme:
3 l.fløde 13%
750 g.sukker
5 vanillestang
 koges op og legeres med
7 dl.æggeblommer
 tilsmages med appelsinsaft og cointreau
 
Opskrift:
Det hele vendes sammen og ½ delen af massen gemmes og hældes over kagen er bagt ved 160 grader i 50 min. Stilles koldt så den sætter sig.

Brombær er i sin tid syltet med rørsukker, vanillie, appelsin og portvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 13656 gange,
og udskrevet 247 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-09-08 16:27:30
3 l fløde ???? Jeg synes også det er en tynd beskrivelse :-(

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Tynd beskrivelse

Nynne  -  0000-00-00 00:00:00
sæt kagen i fryseren inden servering,... så bliver chokoladem smagen mere intens..