Snysk

Snysk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
150 g.Sølvbedestilke - eller broccoli (blomkål)
150 g.gulerødder
150 g.ærter
150 g.bønner
250 g.nye kartofler
1 bdt.persille
 
Opskrift:
grøntsagerne skæres i tern og kommes i en gryde letsaltet vand. Start med den grønsag der skal koge længst. Når alle grøntsagerne er kogt, ikke for møre, hældes de i en si. Lav en tyk hvid sovs af halvt mælk og halvt grønsagsvand. Derefter kommes grøntsagerne i og der drysses med persille.

Tips:

Serveres til f.eks. røget skinke, frikadeller, medister etc.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15901 gange,
og udskrevet 302 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne  -  2019-06-25 16:00:47
Min opskrift: Er gået i arv gennem et par generationer af "Indfødte Sønderjyder, så vidt jeg ved fra sidst i 1800 tallet"👍 Og for de " desværre mange allergikkere" er den er både fedtfattig, Laktose fri og uden mel 🙂 Opskriften er nogelunde som ovenfor, men uden mælk og mel. Der tilsættes lidt mere blomkål og kartofler som jævner "stuvningen" OG det er vigtigt at bruge de nye "Årstidens grøntsager" fra egen avl eller ØK fra Danmark, såsom nye kartofler, blomkål, ærter, nye gullerødder og bønner og ved servering, masser af frisk persille 😋 velbekomme

Stine  -  2008-08-19 17:18:32
Det skal spise sammen med glaseret hamburgeryg så er det helt fantastisk!!

Camilla.  -  2008-08-05 13:24:05
Den smager megaa godt. Men der skal ikke frikadeller til, der skal pølsre til ellers er den ikke rigtig god.. Men ellers smager den megaa godt.. :)

Elsebeth Sindgart  -  0000-00-00 00:00:00
retten er meget god spise og kan også serveres med paneret flæsk