Chokoladefondue i det fri

Chokoladefondue i det fri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.frugt
 jordbær
 appelsiner
 vindruer
 udstenet svesker
 syltet ingefær
2 dl.fløde
2 spsk.cognac eller rom
250 g.chokolade
 
Opskrift:
Skyld jordbærrene og lad dem dryppe tørre i en sigte. Pil hasperne af.

Pil appelsinerne og del dem i fileter. 3. Skyl vindruerne og nip dem af stilkene.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en tykbundet gryde ved svag varme på gløderne

Hæld fløden i og rør i chokolademassen, til den bliver blank. Kom cognac eller rom i og hæld fonduen i en lille fonduegryde.

Stik frugten på fonduegaflerne og dyp dem i chokoladen. Fonduen kan evt. varmes igen hvis den bliver for kold.

Tips:

Fonduen kan laves med frisk eller henkogt frugt. Du kan også vælge ananas, stjernefrugt, kirsebær, abrikoser og ferskner. Hvis du bruger henkogt frugt, skal den dryppe godt at i en sigte, inden du skære den i mindre stykker og anretter den i små skåle. Hvis du ikke har en lille fonduegryde, kan et lille ildfast fad bruges i stedet for.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18235 gange,
og udskrevet 385 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu