Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Haj kebab

Haj kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : HajFisk - Haj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.hajkød, skåret i terninger
1/2 koptør sherry
1/2 koprisvin
1/4 Sojasauce
1 tsk.citronsaft
1 fedhvidløg, hakket fint
1/4 tsk.ingefær, hakket fint
 


Opskrift:

Placer hajkødet i en skål. bland resten af ingredienserne undtagen olien og hæld dem over fisken. Dæk skålen og lad kødet trække i marinaden på et køligt sted i 2 timer.

Sæt derefter kødet på metalspyd og grill det over hvidglødende kul i cirka 15 minutter, samtidig med at der pensles flittigt med marinaden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (39 stemmer)

Opskriften er vist 13636 gange,
og udskrevet 193 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jonna  -  0000-00-00 00:00:00
himmelsk og nem at lave