Haj kebab

Haj kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : HajFisk - Haj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hajkød, skåret i terninger
0.5 koptør sherry
0.5 koprisvin
0.25 Sojasauce
1 tsk.citronsaft
1 fedhvidløg, hakket fint
0.25 tsk.ingefær, hakket fint
 
Opskrift:
Placer hajkødet i en skål. bland resten af ingredienserne undtagen olien og hæld dem over fisken. Dæk skålen og lad kødet trække i marinaden på et køligt sted i 2 timer.

Sæt derefter kødet på metalspyd og grill det over hvidglødende kul i cirka 15 minutter, samtidig med at der pensles flittigt med marinaden.


karakterer:
Opskriften er vist 14472 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jonna  -  0000-00-00 00:00:00
himmelsk og nem at lave