Kærnemælksost / skørost

Kærnemælksost / skørost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
20 dl.kærnemælk eller tykmælk
 
 evt.kommen purløg eller andre krydderier
 
Opskrift:
2 liter kærnemælk eller tykmælk opvarmes langsomt under omrørinq til ca. 7O grader C, og står til den er kold. Så hældes den igennem et klæde i et dørslag, og står til vallen er løbet fra.Den skal stå indtil den er så fast, at den kan holde formen. Osten kan spises som den er eller saltes og blandes med kommen, purløg eller andre kryderier.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19186 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mette  -  2007-10-12 11:43:47
Kan man lave en stor portion og fryse ned i bægre?