Syltede Ferskner

Syltede Ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.modne - men faste - ferskner
700 g.sukker
1 lille håndfuld mynteblade
 atamon
 
 
Opskrift:
Fersknerne skoldes og pilles. Sukkeret koges op i 1 ltr. vand, så det er smeltet. Fersknerne småkoger i ca. 10 min. Mynten tilsættes, og derefter Atamon. Det hele kommes på glas. Lagen kan evt. tilsættes ingefær, eller den kan tilsmages med rosenvand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24633 gange,
og udskrevet 456 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bjørn   -  2019-08-10 18:24:29
Hej Hvordan tager man stenen ud Vh Bjørn