Henkogte ferskner

Henkogte ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 faste ferskner
 
 Lage:
3 dl.vand
225 g.sukker
100 g.blandede friske sommerbær såsom hindbær, jordbær, blåbær, ribs etc.
 
Opskrift:
Lagen bringes i kog.

Lav et lille kryds i toppen af hver fersken og lad dem simre i lagen i 3-4 minutter, eller indtil de knap er møre. Tag fersknerne op og pil dem. Når lagen er kølet af, lægges ferskerne tilbage i den. Læg låg på og stil dem på køl, indtil de skal bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18068 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu