Krydderferskner

Krydderferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.friske små ferskner ca. 25 stk.
1 spsk.hele nelliker
5 dl.eddike
2.5 dl.vand
750 g.sukker
5 hele allehånde
2 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Fersknerne overhældes med kogende vand og står 5 min., til de kan flås. De flåede ferskner afkøles straks i koldt vand og afdryppes. 2 hele nelliker stikkes i hver fersken. Eddike, vand og sukker koges med hel allehånde. Fersknerne koges småt 15 min. og lægges på sigte. Lagen koges ind 10 min., til den er jævn. Fersknerne koges op heri. Atamon tilsættes. Syltetøjet fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10025 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu