Lun ferskenchutney

Lun ferskenchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.squash i terninger
50 g.løg i terninger
 frisk chili efter behag
2 halve sukkerfri syltede ferskner (eller 1 frisk) i tern
2 spsk.ferskenlage
2 spsk.hvid balsamico
 lidtSØD
1 tsk.maizena
 
Opskrift:
Gør alle grøntsagerne til chutneyen klar, og pisk ferskenlage, balsamico, lidt SØD og maizena sammen. Rist squash, løg og chili i en anelse vand i ca. 3 min. Hæld den piskede lage over, og lad det koge lidt sammen, så det tykner. Vend fersknerne i, og lad dem lige blive gennemvarme – de må ikke koge ud.. Smag evt. til med mere SØD eller balsamico efter smag. Tag det af varmen, og lad det stå, mens du steger kødet.

Tips:

Chutneyen kan spises både varm og kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10579 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu