Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Højrebsbøffer (Ribeye) på grill

Højrebsbøffer (Ribeye) på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.højrebsfilet uden ben
 
Opskrift:
Skær bøfferne ud i fire tykke skiver a ca. 300 g fra den tykke ende af højrebet. Kan man ikke lide fedtet, bør dette først skæres fra efter stegning, idet det giver kraft og smag til kødet. Bank aldrig kødet med en kødhammer. Brug håndroden.

Kødet brunes godt af i ca. 1 minut på hver side på nederste hak i ristindstillingen, derefter hæves risten til midtindstillingen. Bøfferne steger yderligere 1 min. på hver side og lægges så til side og hviler ca. 2 min., før de er klar til servering. Først når stegeskorpen har dannet sig, krydres med groft salt og friskkværnet sort peber. Man kan også pensle med marinaden under stegningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 43299 gange,
og udskrevet 388 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rita Mogensen  -  2011-10-17 14:06:55
Jeg bruger tit bagte kartofler med hvidløgssmør, ærter, bernaissesovs og en god salat .

pjuske  -  0000-00-00 00:00:00
bøffen blive super, og hvis man får en god gang salat, samt nye grilstegte majs.

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad tilbehør kan serveres til ??