Tapioka Koko med Colombo Coulis

Tapioka Koko med Colombo Coulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
15 dl.økologisk mælk
400 g.kokosmel
100 g.tapioka
2 æggeblommer
150 g.sukker
 
Opskrift:
En kasserolle koges mælk og sukker med kokosmel i ca. 2-3 min. Lad det herefter stå i gryden i 10 min. Mælken hældes gennem en sigte over i en anden gryde, og koges op igen. Kom tapiokaen i, og kog videre ved lav varme i ca. 20 min. Husk at røre forsigtigt i gryden ind i mellem. Efter kogningen tages gryden af varmen, og under stadig omrøring legeres massen med 2 ægggeblommer. Hæld tapiokamassen i et fad og lad den afkøle.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9178 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu