Solbærgelé

Solbærgelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.solbær gerne frosne
200 g.sukker
1 dl.vand
50 g.solbær
 
Opskrift:
Solbær og vand koges til saft. Solbærsaften og sukkeret kogesop under afskumning. Saften skal være helt klar og den skalkunne stivne på bagsiden af en ske. Geléen afkøles og nården er næsten kold tilsættes solbær. Geléen hældes ovenpåtærten og den afkøles.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 25896 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pjuske  -  2011-07-18 20:08:08
Jeg synes det er en frygtelig gang vrøvl. forholdet er helt fin, men fremgangsmåden er helt forkert, desuden er der ingen tærte. og solbær i efter geleen er færdig ???? Prøv at læse den igennem, og så skriv det rigtigt ned.

Henning  -  2009-08-10 08:36:30
Kan det "stivne" uden tilsætning af geleringsmiddel? Jeg troede at pektinen i bærrene blev ødelagt i fryseren.

Marianne  -  2009-07-24 15:59:18
Hvilken tærte?