Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råsyltede solbær

Råsyltede solbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Råsyltede solbær, billede 4 Råsyltede solbær, billede 1 Råsyltede solbær, billede 2 Råsyltede solbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 70 gram.
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rib og skyl solbærrene.

Knus 1/3 del af bærene og bland dem med de hele bær. Rør sukkeret i og stil de syltede solbær i køleskabet.

Rør i bærrene et par gange om dagen i 3 dage.

Kom på rengjorte glas, luk til, og opbevar dem i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 37696 gange,
og udskrevet 583 gange.


Energi:
KJ total 7543 (1795 kcal)
KJ pr. Portion 7543 (1795 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Portion 850 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 887 KJ (211 kcal)
Protein 0.9 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 51.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens  -  2017-08-11 10:29:21
En sjat ROM i sylt er ikke ringe og begrænser gæringen. :-)


Henrik  -  2010-09-04 18:38:32
Solbærne begyndte at gære efter kort tid ... hvad kan man så bruge dem til ? er det muligt at lave en vin af gærede solbær ?


Poul Anker  -  2008-07-07 22:03:44
Kan med fordel blendes, da den så bliver pænt stiv uden yderligere omrøring. Efterlysning: Holdbarhed i køleskab med og uden Atamon?


Per  -  2007-07-22 10:42:02
Selvom der er meget sukker i denne opskrift så tror jeg nu alligevel jeg vil tilsætte atamon hvis den skal holde sig i længere tid.