Solbæris

Solbæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbæris, billede 4 Solbæris, billede 1 Solbæris, billede 2 Solbæris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.solbær
2 æg past.
100-150 g.sukker
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes let og luftigt. Solbær moses eller blendes og blandes i. Isen smages til, evt tilsættes mere sukker. Fryses og røres godt igennem et par gange under frysningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24994 gange,
og udskrevet 296 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Henrik  -  2011-08-03 20:23:37
Blev afprøvet i går....de mængder passer jo ingen steder! Uanset hvor længe jeg piskede, var der stadig en tyk rand af sukker i bunden af æggemassen. Jeg vil sige minimum 4 æg til den mængde sukker. Og det er et andet problem, for æggesmagen trænger alt for meget igennem, bare med de 2 æg, der skulle bruges. Isen smagte da af solbær, bevares, men samtidig gjorde æggene, at den blev meget kunstig, ja nærmest parfumeret, i smagen. Så alt i alt - en ubrugelig opskrift! Jeg vil sige: skil blommer og hvider. Pisk blommer med 40 gram sukker, og hvider med 40 gram sukker, og pisk 1/4 liter fløde. Alt røres sammen med solbær og fryses. Bum! Meget bedre is!

Lisa  -  2011-08-03 15:23:11
Ser lækkert ud. :D Det skal jeg da helt klart prøve!