Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Varme cognacfigner med vanilleis

Varme cognacfigner med vanilleis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 store friske figner
3 spsk.cognac
2 spsk.farin
 god vanilleis gerne hjemmelavet
 
Opskrift:
Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden. Frugterne sættes tæt sammen i et lille ildfast fad og overhældes med cognac. Fignerne trækker 5-6 timer. Farinen drysses over fignerne og de sættes i en 200° varm ovn i 10 min. De varme figner serveres med is.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17638 gange,
og udskrevet 724 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jane  -  2008-09-14 20:01:04
jeg havde ikke cognac men brugte wisky i stedet for, og det smagte mine gæster rigtigt godt. Ikke sidste gang jeg har har lavet denne dessert

katharina bang  -  0000-00-00 00:00:00
En fantastisk lækker dessert. Kan også laves med pernod!