god vanilleis gerne hjemmelavet god vanilleis gerne hjemmelavet
Opskrift:
Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden. Frugterne sættes tæt sammen i et lille ildfast fad og overhældes med cognac. Fignerne trækker 5-6 timer. Farinen drysses over fignerne og de sættes i en 200° varm ovn i 10 min.
De varme figner serveres med is.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18064 gange, og udskrevet 736 gange.
Kommentarer
jane - 2008-09-14 20:01:04 jeg havde ikke cognac men brugte wisky i stedet for, og det smagte mine gæster rigtigt godt. Ikke sidste gang jeg har har lavet denne dessert
katharina bang - 0000-00-00 00:00:00 En fantastisk lækker dessert. Kan også laves med pernod!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider