Sveskerne hakkes fint med en kniv på et brædt. Æggehviderne piskes til hårdt skum, hvorefter sukker røres i. De hakkede svesker blendes i dejen og det hele hældes i et smurt ovnfast fad. Fadet sættes i ovnen ved 150° i ca. 45 min. HUSK: Ovndøren må IKKE åbnes den første halve time.
Souffleen serveres lige fra ovnen med letpisket kold fløde til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8928 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider