Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen.
Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175 grader C varm ovn i 35-45 minutter, til dejen er stivnet og gylden.
Serveres lun med kold flødeskum.
Tips:
Sveskerne kan stænkes med lidt cognac.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15841 gange, og udskrevet 340 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider