Sticky Date Pudding

Sticky Date Pudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.smør
225 g.udstenede dadler
1 spsk.natron
5 spsk.sukker
2 æg
1 kophvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.bagepulver
 smør til pensling
 
 karamelsovs:
1 koppiskefløde
125 g.smør
115 g.farin
1 tsk.vanillesukker
 
 flødeskum:
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Dadlerne hakkes, lægges i en gryde og dækkes med vand. Bring dadlerne i kog og lad dem simre i tre minutter. Sæt gryden til side og tilsæt natron. Smid ikke vandet ud. Pisk halvdelen af smørret med sukker og æg. Tilsæt et æg ad gangen. Vend forsigtigt mel, salt og vanille i. Rør forsigtigt bagepulver i og lidt af dadelvandet, så dejen minder om pandekagedej. Rør så dadlerne i. Bag kagen ved ca. 200 grader i ca. 40 minutter - eller indtil kagen er bagt i midten. Imens kommes resten af smørret, piskefløden, farin og 1 tsk vanille i en gryde. Det bringes i kog og simrer i 3 minutter. Hæld noget af sovsen over kagen, mens den køler og server resten ved siden af kagen. Kagen kan pyntes med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 13435 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu