Stegt kanelæble med honningflødesovs

Stegt kanelæble med honningflødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 lidt sure madæbler
200 g.konfektmasse (marcipan der er finkornet)
2 dl.rosiner
5 spsk.marsalalikør
 kanel
 
 Sovs:
1 glashonning gerne lynghonning (ikke flydende)
1 dl.fløde
1 spsk.citronsaft (friskpresset)
 
Opskrift:
Fjern kernehuset i æblerne ved at prikke det ud med en skrællekniv. Tag nu marcipanen og put den i en skål tilsæt likøren og rør i marcipanen til den bliver godt "smattet", rør rosiner i og smag derefter til med kanel efter behag. Sæt æblerne i et ildfast fad og fyld dem med marcipanmasssen, put dem derefter i ovnen og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.

Sovs:
Put honningen i en lille gryde og tilsæt fløde. Varm det langsomt op ved svag varme til det er helt smeltet, pas på det ikke brænder på. Tag det af varmen og hæld det over de endnu varme æbler pynt med hakkede mandler.

Serveres på en lille tallerken pynt med hakkede mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 7494 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu