friske korianderblade1 lille håndfuld friske korianderblade
2/3
tsk.
garam-masala2/3 tsk. garam-masala
Opskrift:
Rør kalkun, æg, olie, krydderier og salt godt sammen.
Hak cashewnødder, løg, ingefær, chili og korianderblade fint, og rør det i farsen, sammen med garam-masala.
Form farsen til fire boller og sæt dem på spid.
Med en fugtig hånd formes kebaben til en pølse på hver af spidene.
Steg spidene over grillen eller i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.
Serveres med brød og Cachumber Salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13129 gange, og udskrevet 199 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 garam masala er et indisk blandingskrydderi
- 0000-00-00 00:00:00 Hvad er garam-masala? Og hvor kan man købe det?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider