Pærer i chokolade

Pærer i chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 pærer
1 citron saft herfra
1 dl.sukker
100 g.bitter chokolade
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Skræl pærerne forsigtigt, lad stilken sidde tilbage. Dryp med citronsaft over de friskskrællede pærer. Sæt sukker og 1 dl vand til at koge i en lille gryde. Lad de skrællede pærer dampe med i sukkerlagen, ca. 10 min. Tag pærerne op.

Lad lagen koge ind mens chokoladen smeltes i vandbad over den. Når chokoladen er smeltet, røres den resterende sukkerlage i chokolademassen, og smørret kommes ved.

Chokoladesaucen serveres til pærerne eller pærerne dyppes i sovsen før servering. Desserten kan også serveres med et drys hakkede hasselnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 12088 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-12 13:53:28
skide god ret