Pærer bagt i creme

Pærer bagt i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 store eller 4 små pærer
2.5 dl.piskefløde
0.5 dl.mælk
4 æggeblommer
50 g.sukker
0.5 vanillestang
40 g.finthakkede mandler
 
 Tilbehør:
 evt.creme fraiche eller vanilleis
 
Opskrift:
Smør 4 portionsskåle, og fordel de skrællede og skiveskårne pærer heri. Pisk æggeblommerne helt lyse og luftige med sukker og vanille. Pisk den kogende fløde og mælk i, og kog cremen godt igennem. Fordel cremen over pærerne. Drys med de finthakkede mandler, og stil skålene i en forvarmet ovn ved 170C i 25 minutter, til cremen er størknet. Serveres lune evt. med lidt kold creme fraiche eller lidt vanilleis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13711 gange,
og udskrevet 430 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu