Pærer bagt i creme

Pærer bagt i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 store eller 4 små pærer
2.5 dl.piskefløde
0.5 dl.mælk
4 æggeblommer
50 g.sukker
0.5 vaniljestang
40 g.finthakkede mandler
 
 Tilbehør:
 evt.cremefraiche eller vaniljeis
 
Opskrift:
Smør 4 portionsskåle, og fordel de skrællede og skiveskårne pærer heri. Pisk æggeblommerne helt lyse og luftige med sukker og vanilje. Pisk den kogende fløde og mælk i, og kog cremen godt igennem. Fordel cremen over pærerne. Drys med de finthakkede mandler, og stil skålene i en forvarmet ovn ved 170C i 25 minutter, til cremen er størknet. Serveres lune evt. med lidt kold creme fraiche eller lidt vaniljeis.


karakterer:
Opskriften er vist 14135 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu