Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lamme Kebab

Lamme Kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lam
2 spsk.yoghurt (græsk)
1 spsk.garam-masala
1/2 tsk.knust hvidløg
1/2 tsk.reven ingefær
 peber
1/2 tsk.tørret mynte
1 frisk hakket, grøn chili - uden kerner
1 frisk hakket, rød chili - uden kerner
1 spsk.smeltet smør
1 spsk.basamiko eddike
2 spsk.sukker eller honning
4 småløg i skiver
 lime
12 grillspyd i tre - Husk at lægge dem i vand dagen før
 
 
 


Opskrift:

Rør hakket lam sammen med yoghurt, garam masala, hvid løg, ingefær, peber, mynte, og de hakkede chilier i en foodprocessor. Findel kødet til en glat og klistret fars.

Dyp hænderne i vand og form farsen til 36 kugler.

Sæt tre kugler på hvert spid med lidt afstand. Pensel spiddene med smeltet smør og grill dem i ovnen eller på havegrillen, til de er gennemstegte og brune. Rør sukker/honningen og eddike sammen, til sukkeret/honningen er opløst.

Vend løgringene i lagen til de er blevet bløde.

Server løgringene til spiddene med lime i skiver eller både samt ris. Tilbehør kan i øvrigt være salat (cachumber), chutneyer, raitaer og papadam (meget tynde brød), eller tynde majspandekager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 16714 gange,
og udskrevet 221 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-24 13:33:30
Rigtig lækker opskrift! Kan også sagtens laves uden foodprocessor med et fint resultat.