Porcelænsæbler

Porcelænsæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 æbler
100 g.sukker
1 Kanelstang eller 0.5 vanillestang
4 dl.vand
2 æggehvider
4 spsk.flormelis
6 spsk.hindbærsyltetøj eller rysteribs
 evt.cremesauce
 
Opskrift:
Kærnehuset stikkes ud og æblerne skrælles. Æblerne koges i sukkerlage, der er krydret med vanille eller kanel, til de er knabt møre. Kog ved svag varme. Æblerne afdryppes og lægges i et ovnfast fad eller på tallerkener. Der kommes syltetøj eller rysteribs i kernehus-hullerne. Æggehviderne piskes til hårdt skum, smages til med flormelis som piskes ind i skummet. Æblerne dækkes af marengsmassen. Bages i en 175° varm ovn, til marengsen er gylden. Æblerne serveres lune, og der gives evt. cremesauce til. Ovntemperatur: 175°. Bagetid: Ca. 10 min. Tilberedningstid: Ca. 40 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7358 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu