Ovnbagt fersken

Ovnbagt fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 fersken
1.5 spsk.hindbær
1 spsk.hindbærmarmelade
 vanilleis
1 tsk.sukker
1 spsk.brun farin
 smør
 vand
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C.

Varm panden til middel varme og smelt smørret. Forsigtigt vender du ferskenen på panden i et par minutter så skal den stå på den ende hvor stilken har siddet. Den sættes i ovnen i 15 minutter.

Rør marmeladen op med 2 tsk. varmt vand. Tag ferskenen ud og lad den køle i 1 minut og sæt den så på over blusset, og tilsæt brun farin og sukker. Rør rundt i smørret og sukkeret og hæld det over ferskenen så den bliver glaseret. Når sukkeret begynder at hænge fast er ferskenen færdig.

Tag helst en sort tallerken og sæt ferskenen på, ved siden af ligger du hindbærrene og en kugle is, hæld så hindbær marmeladen over, og så er det klart til at spise.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9998 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu